WIE GINGEN U VOOR?

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE KLANTEN

WIE GINGEN U VOOR?

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE KLANTEN

logo Nieuwe Veste

Ondernemerschap kracht bijzetten

“Het fungeren als brede ontmoetingsplaats en samenwerkingspartner voor kunstvormen vraagt professionaliteit en flexibiliteit. Met Abecon Course CKV kunnen we het ondernemerschap dat Nieuwe Veste al kenmerkte kracht bijzetten. En door de recente collectieve upgrade kunnen we nog sneller en gemakkelijker op nieuwe ontwikkelingen inspelen en tevens besparen op de onderhoudskosten.”

Rolf van Dongen, manager bedrijfsvoering bij Nieuwe Veste

Waardevolle input bij beleid- en strategiebepaling
“Abecon Course biedt ontzettend veel mogelijkheden, wat mooi aansluit bij onze diversiteit aan activiteiten. Wij gebruiken de oplossing voor de cursistenadministratie, de projectadministratie en de financiële afhandeling. Een groot voordeel zijn de goede managementrapportages en business intelligence-mogelijkheden. Met JetReports als extra tool verkrijg ik veel extra informatie, wat mij helpt bij het bepalen van het beleid en de strategie.”
Margo Prinsen Geerligs, Manager Pier K en Klant Contact Center Cultuurgebouw
 
Blij met collectieve upgrade
“Het is bijzonder prettig om voor de gehele bedrijfsvoering op één systeem te kunnen steunen. Abecon Course is erg gebruiksvriendelijk en ook door de docenten goed te gebruiken. Ons streven is om de vele mogelijkheden zo optimaal mogelijk te benutten. Daarom zijn we blij dat de gebruikersgroep heeft besloten tot een collectieve upgrade om nog intensiever aan kwaliteitsverbetering en innovatie te kunnen werken.”
Henk Lubberdink, directeur-bestuurder Muziekschool Oost-Gelderland
All-in-one bedrijfsapplicatie
“De moderne functionaliteit van Abecon Course CKV geeft nieuwe impulsen aan ons streven naar maximale servicegerichtheid en klanttevredenheid. Een ander groot voordeel is de manier waarop de software meebeweegt met de klantbehoeften en marktontwikkelingen. Mede door de intensieve samenwerking met zowel Microsoft als de vele gebruikers biedt Abecon Course ook grotere organisaties zoals SKVR een toekomstbestendig automatiseringsfundament.”
Johanne Leemans, procesmanager bij SKVR