PARTNERS

PARTNERS

BREINWAVE – BREAKTHROUGH INNOVATIONS

In ICT gaan ontwikkelingen razendsnel, mogelijkheden zijn eindeloos. Van bedrijven wordt verwacht net zo snel te ontwikkelen: stilstand is achteruitgang. Mobiel werken de norm. Werkprocessen worden steeds digitaler. Klantcontact moet via social media, websites en portals. De vraag is of deze ontwikkelingen wel passen bij uw activiteiten? Het maken van de vertaalslag tussen bedrijfsdoelstellingen en ICT-vraagstukken is waar Breinwave zich op richt. Hoe doen we dat? De focus ligt op het bieden van oplossingen voor de lange termijn. Een no-nonsense benadering vormt de kern bij het kijken naar uw bedrijfsdoelstellingen en –processen. Ervaring in uiteenlopende branches gecombineerd met onze kennis in de nieuwste ICT-technologie zorgt ervoor dat we snel ter zake kunnen komen. Samenvattend: na het in kaart brengen van pijnpunten binnen uw organisatie bieden we een duidelijk advies waar u verder mee kunt.

Voor meer informatie, kijk op www.breinwave.nl

DYNAMICSHUB

Al meer dan 10 jaar is DynamicsHUB hét kennisplatform voor Microsoft Dynamics AX, CRM en NAV. Als Lid van deze groep staat Abecon directer in contact met Microsoft, gebruikers en andere partners om informatie te delen, van elkaar te leren en op deze manier de kennis uit te breiden om zo beter te kunnen inspelen op de behoefte van onze klanten.

Voor meer informatie, kijk op http: www.dynamicshub.nl

BRANCHEPARTNER INSTELLINGEN VOOR KUNSTEDUCATIE, -PARTICIPATIE & -BEOEFENING

Kunstconnectie is de branchevereniging voor professionele instellingen voor kunsteducatie, kunstbeoefening en/of bevordering van kunstparticipatie. Ze behartigt de belangen van de ruim 200 aangesloten instellingen en motiveert, adviseert en faciliteert de aangesloten instellingen bij de ontwikkeling van hun werk.

Kunstconnectie bouwt aan en maakt afspraken over arbeidsvoorwaarden die het cultureel ondernemerschap in de branche ten goede komen. Ook zorgt Kunstconnectie ervoor dat het de branche partner is in het (cultuur)politieke debat, de beleidsvorming en uitvoering ervan.

KUNSTCONNECTIE EN ABECON

Als preferred ICT-partner van Kunstconnectie ontving Abecon het kwaliteitscertificaat ‘kunsteducatie & amateurkunst’. Deze symbolische certificering geeft uitdrukking aan de waardering voor Abecon’s betrokkenheid bij de ontwikkeling van software voor de CKV-branche. Zo’n 25 cursusgevende instellingen gebruiken automatiseringssysteem Abecon Course om hun klantgerichtheid en kwaliteit systematisch te verbeteren.