OPLEIDERS

CURSUSADMINISTRATIE SOFTWARE VOOR OPLEIDERS

OPLEIDERS

CURSUSADMINISTRATIE SOFTWARE VOOR OPLEIDERS

U wilt gericht inspelen op wensen van klanten en cursisten? En excellente dienstverlening bieden? Of het nu gaat om korte of lange cursussen, lessen of workshops. Abecon Course (het softwarepakket voor opleiders) helpt u daarbij. Een op de krachtige standaardtechnologie van Microsoft Dynamics gebaseerde bedrijfsoplossing voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. Bewezen basisfuncties voor verkoop, CRM, HR-management, marketing en financiële administratie worden aangevuld met specifieke functies voor opleiders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een softwarepakket voor cursisten- en docentenadministratie, cursusadministratie, inroostering, lokalenbeheer, geautomatiseerde correspondentie en online inschrijvingen.

DE MOGELIJKHEDEN

De software voor cursusadministratie voor opleiders zorgt ervoor dat de gegevens centraal en eenduidig worden vastgelegd en onderhouden. De hele organisatie put nu uit één database met actuele, betrouwbare informatie. Cursisten, docenten en de administratie hebben direct en online inzage in roosters van cursussen, lessen of workshops. Het is eenvoudig om cursisten in te roosteren en lessen te verplaatsen. Inschrijvingen verwerken, factureren en het toepassen van kortingsstructuren en tarieven wordt een stuk eenvoudiger met de cursusadministratie software. Doordat uw automatisering op orde is, kunt u extra energie steken in de kwaliteit van het onderwijs en uw dienstverlening.

KWALITEIT EN PROFESSIONALITEIT

De belangrijkste uitgangspunten voor trainings- en opleidingsinstituten in de zakelijke markt zijn kwaliteit en professionaliteit. Onze softwarepakketten voor opleiders helpen u om optimaal in te spelen op de leer- en opleidingswensen van uw klanten en cursisten. Voor de opleiders in de culturele branche, hebben wij speciale CKV ERP-software in ons assortiment opgenomen.