NIEUWS & PERSBERICHTEN

NIEUWS
& PERSBERICHTEN

NIEUWS

ABECON OPLEIDINGEN GECERTIFICEERD VOOR MICROSOFT DYNAMICS NAV 2017

Abecon Course oplossing is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV 2017. Abecon Course voldoet hiermee wederom aan de hoogste standaard van Microsoft voor branche-specifieke software.

0 comments

ONECOURSE UPDATE – FEBRUARI 2017

De 1course upgrades zijn in volle gang, de eerste 5 klanten zijn live met de Abecon Course 2016 en de eerste enthousiaste reacties zijn door ons met een glimlach ontvangen. Abecon wil de eerste 5 klanten dan ook van harte feliciteren met de livegang naar Abecon Course 2016.

0 comments

BROAD HORIZON EN ABECON BUNDELEN KRACHTEN

Clouddienstverlener Broad Horizon en ICT-dienstverlener Abecon slaan de handen ineen om het Nederlandse bedrijfsleven een full-service ICT-oplossing te bieden. De overname voor zowel Broad Horizon als Abecon is een belangrijke mijlpaal in de strategie om slimme en duurzame ICT-oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen van opdrachtgevers.

0 comments

NEDERLAND ZET CULTUUR IN TEGEN INSTABILITEIT IN LANDEN ROND EUROPA

Nederland gaat nu ook cultuur inzetten om iets te doen tegen de instabiliteit in een ring van landen rond Europa. Dat melden de ministers Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) en Jet Bussemaker (Cultuur) woensdag in een brief.

0 comments

SUBSIDIE VOOR SCHEEPVAARTMUSEUM VOORLOPIG ONZEKER

Veertien cultuurinstellingen die een aanvraag hebben gedaan voor subsidie, krijgen die alleen als ze aan aanvullende voorwaarden voldoen. Het betreft onder meer het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Dat blijkt uit de adviezen die de Raad voor Cultuur donderdag heeft gepubliceerd.

0 comments

BEZOEKERSAANTALLEN NEDERLANDSE THEATERS MET 13 PROCENT GESTEGEN

De theaters in Nederland trekken een groter publiek. Vorig jaar zijn er in totaal 10,4 miljoen bezoeken gebracht aan voorstellingen, blijkt maandag uit cijfers van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).

0 comments

ABECON-AUTOMATISERINGSPARTNER-COMMERCIELE-OPLEIDERS

De Boertiengroep en Vergouwen Overduin gaan hun bedrijfsvoering versterken met Abecon Course, de brancheapplicatie voor opleidingsinstituten. Met deze twee opdrachten breekt Abecon definitief door als automatiseringspartner van commerciële opleiders. Bij centra voor de kunsten en IT-opleiders heeft het bedrijf al een sterke marktpositie: hier gebruiken meer dan 35 organisaties op hun bedrijfsvoering toegespitste varianten van Abecon Course.

0 comments

ABECON ONTVANGT ALLEREERSTE MICROSOFT INDUSTRY CERTIFICATION VOOR EDUCATIE

Abecon heeft de eerste wereldwijd toegekende Microsoft Industry Certification voor de categorie educatie in ontvangst mogen nemen. Dit is de hoogst mogelijke erkenning voor de branchekennis en gemeten klanttevredenheid bij Microsoft partners. Hiertoe heeft onderzoeksbureau AMR, onderdeel van Gartner, geëvalueerd welke brancheoplossingen de meeste waarde toevoegen bij klanten.

0 comments

PERSBERICHTEN

ABECON OPLEIDINGEN GECERTIFICEERD VOOR MICROSOFT DYNAMICS NAV 2017

Abecon Course oplossing is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV 2017. Abecon Course voldoet hiermee wederom aan de hoogste standaard van Microsoft voor branche-specifieke software.

0 comments

ABECON COURSE CKV GEBRUIKERSGROEP MAAKT EXTRA METERS DOOR COLLECTIEVE UPGRADE

De Abecon Course CKV gebruikersgroep heeft ingestemd met de ‘collectieve upgrade’ naar Abecon Onecourse. Hiertoe biedt IT-partner Abecon alle bij de gebruikersgroep aangesloten centra voor de kunsten de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief over te stappen naar de modernste versie van dè brancheoplossing.

0 comments