LEDENORGANISATIES

DÉ SOFTWARE OPLOSSING VOOR LEDENORGANISATIES

LEDEN
ORGANISATIES

DÉ SOFTWARE OPLOSSING VOOR LEDENORGANISATIES

U wilt de belangen van uw leden optimaal behartigen. Hen helpen om de professionaliteit te vergroten en nieuwe ontwikkelingen doeltreffend te adresseren. En vooral ook inspelen op de toenemende vraag naar kennis, kennisontwikkeling en -deling en coaching. Want alleen zo kunnen de aangesloten leden hun toegevoegde waarde en verdienkracht vergroten. Inzicht in de benodigde informatie en grip op de bedrijfsprocessen is hiervoor een must. Abecon Course zorgt hiervoor met geheel op uw branche en zakelijke behoeften afgestemde IT-ondersteuning. Eén integraal systeem dat u in staat stelt om de productiviteit te verhogen, efficiënt samen te werken en uw leden klantgericht van dienst zijn.

STERKE BASIS

De opleidingssoftware Abecon Course is gebaseerd op de krachtige standaardtechnologie van Microsoft Dynamics. Bewezen basisfuncties voor verkoop, CRM, HR-management, marketing en financiële administratie worden aangevuld met specifieke functies voor brancheverenigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geautomatiseerde correspondentie, cursisten- en docentenadministratie, online inschrijvingen, helpdeskondersteuning, ledenadministratie, administratie boekhouding en beheer van mantelcontracten. Ook bent u meteen verzekerd van optimale integratie met applicaties zoals Office 365, SharePoint en Microsoft Dynamics CRM.

GEDETAILEERD EN COMPLEET OVERZICHT

Het software platform biedt uw medewerkers met alle benodigdheden voor het leveren van een goede service, vanuit een gedetailleerd en compleet overzicht. Over alle gebruikte kanalen. Van server naar cloud en van computer naar mobiel. Daardoor heeft u één geïntegreerd beeld van de organisatie en kunt u de inzet van mensen en middelen optimaliseren. U beschikt op elk gewenst moment over betrouwbare informatie, wat zorgt voor beter taak- en projectbeheer én lagere kosten. Van financieel pakket tot ledenadministratie voor ledenorganisaties. De software is snel te implementeren en – mede dankzij de vertrouwde Microsoft gebruikersinterface – eenvoudig in gebruik. Zo kunt u zich nog beter concentreren op uw kerntaak: in dialoog met de leden volgen wat er speelt en anticiperen op ontwikkelingen en behoeftes in uw branche.