FLEXIBELE EN COMPLETE LEDENADMINISTRATIE SOFTWARE

Ledenadministratie software Abecon Course ondersteunt bij het werven, binden en behouden van leden. Dit proces vraagt om steeds nieuwe manieren van waardecreatie, op basis van een scherp inzicht in de behoeften en wensen van (potentiële) leden. In de volle breedte. Alleen zo kunt u voor verbinding tussen en met uw leden blijven zorgen. Via specifieke producten en diensten, met events, met nieuwe communicatiekanalen of zelfs met meerdere merken naast elkaar. Creativiteit en flexibiliteit zijn hierbij onontbeerlijk.

STERKE BASIS

Om relevant te blijven, is een goede ledenadministratie software een basisvoorwaarde. Zodat u eenvoudig mailings naar uw leden kunt versturen, evenementen kunt organiseren en bijvoorbeeld ook cursussen kunt verzorgen. En zodat u uw leden steeds nieuwe diensten en producten kunt aanbieden, evenals kortingen en ander ledenvoordeel. En natuurlijk wilt u uw leden ook individueel kunnen benaderen. Maar als het plannen, administreren en factureren van activiteiten teveel tijd in beslag neemt, komt uw organisatie onder druk te staan. Door intensief gebruik van Excel-sheets om specifieke zaken bij te houden, verliest u bovendien het overzicht. Zo neemt de kans op fouten toe, met verlies van productiviteit en ontevreden leden als gevolg.

ALL-IN-ONE BEDRIJFSAPPLICATIE

Onze ledenadministratie software voorziet u in één omgeving van alle benodigde functionaliteit. U brengt al uw activiteiten eenvoudig in deze applicatie onder. Zo is uw ledenadministratie steeds up-to-date en kunt u inschrijvingen snel verwerken. Hierbij worden de bevestiging voor uw lid en de factuur automatisch gegenereerd. Belt of mailt een deelnemer met de vraag om op een andere datum ingepland te worden? Dan is dit in een handomdraai aangepast. Nu al uw evenementen in één systeem worden vastgelegd, heeft u steeds inzicht in de planning, inschrijvingen én natuurlijk de kosten en baten.

ledenadministratie software

REGIE OVER DE COMPLETE DIALOOG

Belangrijk om te weten is dat deze oplossing gebaseerd is op het Microsoft-platform. Microsoft staat bekend als voorloper in technologische ontwikkelingen, en stelt vaste partners zoals Abecon in staat om snel en gericht in te spelen op de automatiseringsbehoeften in specifieke branches. Ook bent u meteen verzekerd van optimale integratie met applicaties zoals Office 365, SharePoint en Dynamics CRM. Dit zorgt ervoor dat u zich meer dan ooit op uw kernactiviteit kunt concentreren, en de regie kunt voeren over de complete dialoog met uw doelgroepen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om alle leden een persoonlijke en consistente klantbeleving te bieden.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over onze oplossing voor ledenadministratie software?

meneer mevrouw*

*

*

*

*

Toelichting: *

*