De kracht van innovatie in educatie

Kom op 27 november naar onze campus in Amsterdam

Studenten vinden, boeien en (ver)binden voor een leven lang leren
Een leven lang leren is dé succesvoorwaarde voor de Nederlandse economie en voor uw onderwijs- of opleidingsinstelling. Dit vraagt om relevante interactie met relaties en proactieve ondersteuning van de ‘student lifecycle’. Belangrijk dus om zicht te houden op innovaties die het vinden, boeien en (ver)binden van studenten vergemakkelijken. Tijdens de kracht van innovatie in educatie op dinsdag 27 november in Amsterdam nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen.

Handvatten voor verbetering en groei
Meer doen met minder middelen is een continue uitdaging. Dit betekent grote stappen maken om productief en effectief te werken. De kracht van ERP, CRM, analytics en de cloud maximaal benutten. Abecon, Breinwave en House of Engagement helpen je hierbij met concrete innovaties en praktische handvatten voor excellente studentbediening en groei. Op de agenda van ‘De kracht van innovatie in educatie’ staan thema’s rond optimaal benutten van ICT en het verdiepen van de relaties met studenten en cursisten met een 360 graden klantbeeld. Naast inspirerende sprekers kun je in de Innovatietuin zelf ervaren wat Artificial Intelligence, BOTS, Augmented & Virtual Reality en The Internet of Things voor jouw instelling kan betekenen.

Tijdens dit event brengen wij onderwijs- en opleidingsinstellingen bij elkaar en staat het delen van kennis en ervaring centraal. Kortom, je vindt hier de puurste vorm van inspiratie, een plek om samen met andere te brainstormen over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen uit te wisselen.

LOCATIE

Keienbergweg 100 – Amsterdam

Inschrijven

meneer mevrouw*

*

*

*

*

*