In de continu veranderende opleidingsmarkt is steeds meer vraag naar individuele, op de persoon gerichte trainingsbehoefte. Zelf een training samenstellen gericht op zijn of haar specifieke vraagstukken en professionele groei? En die opleiding of training volgen op de momenten die het beste uitkomt.

Om dit mogelijk te maken moeten trainingen snel en flexibel in de markt gezet kunnen worden en moet er flexibiliteit mogelijk zijn bij het samenstellen van de individuele, modulaire leertrajecten. Daarbij wordt bovendien nog eens verlangd dat makkelijk geswitcht kan worden als een bepaald tijdstip eens niet goed uitkomt.

Kortom, maximale flexibiliteit voor uw klanten, maar als u niet uitkijkt een ware nachtmerrie voor uw administratie en organisatie. Veel handmatige wijzigingen, verlies van overzicht, tijdrovende communicatie en onvoldoende inzicht in de te factureren activiteiten zijn hiervan enkele gevolgen.

Daarom is het goed om te weten dat Abecon Course u kan behoeden voor deze administratieve nachtmerrie! Abecon Course maakt het mogelijk dat op eenvoudige wijze individuele trajecten samengesteld kunnen worden, zowel door uw administratie als online door uw klanten. Daarbij kunnen opleidingen en trainingen modulair worden aangebonden, waarbij de deelnemer zelf de indeling en planning verzorgt. Daarbij kan de deelnemer eenvoudig overgeplaatst worden naar dezelfde activiteit op een andere datum als het even een keertje niet uitkomt. Doordat ook de prijsstelling modulair opgebouwd kan worden, is de facturatie niet meer dan een druk op de knop!