ONTWIKKELINGEN OPLEIDERSWERELD

Het belang van de juiste cursusadministratie software is vandaag de dag groter dan ooit. Het aanbod in de opleiderswereld verandert snel, de diversiteit in trainingsvormen is sterk toegenomen. De van oudsher klassikale opleidingsvorm wordt ingehaald door onder andere e-learning, blended learning en coaching. Ook kennisoverdracht in de vorm van workshops, evenementen, onlinetrainingsvideo’s zijn aan de orde van de dag. Misschien faciliteert u ook al kennisoverdracht in een ander concept dan klassikaal, bijvoorbeeld in combinatie met vrijetijdsbesteding. In een tijd waarin de nieuwe technologische innovatieve mogelijkheden zich in razend tempo opvolgen wordt veel flexibiliteit en creativiteit van u en uw medewerkers gevraagd. De cursusadministratie software Abecon Course biedt hierbij de benodigde ondersteuning.

INDIVIDUELE LEERTRAJECTEN

De complexiteit die u hierbij ervaart is dat uw huidige cursusadministratie niet flexibel genoeg is om al deze vormen van kennisoverdracht goed te administreren, plannen en factureren. Doordat de verschillende leervormen bovendien steeds individueler worden, bent u veel tijd kwijt met de administratie daarvan, het plannen van de individuele leertrajecten en registratie van de steeds uitgebreidere prijs- en kortingsstructuren. Hoe blijft u overzicht houden in het web van Excel sheets. Door het toenemende aanbod en alle wijzigingen neemt de kans op fouten toe, wat weer zorgt voor ontevreden klanten en ook nog eens veel tijd kost om te corrigeren.

Cursusadministratie Software

MICROSOFT-PLATFORM

Abecon Course biedt u de benodigde flexibiliteit om uw cursusadministratie up-to-date te houden. Alle trainingsvormen kunnen hierin eenvoudig ondergebracht worden en direct worden voorzien van de juiste prijzen. Planning kan zowel op groepsniveau als individueel. Uiteraard wordt zonder veel moeite de inschrijving direct automatisch verwerkt. De cursist wordt geplaatst en een automatisch gegenereerde bevestiging wordt inclusief factuur verstuurd. Belt of mailt een cursist met het verzoek om ingepland te worden op een andere datum, dan kan dit snel en eenvoudig.

Abecon Course is software voor de cursusadministratie en gebaseerd op het Microsoftplatform. Aangezien Microsoft voorop loopt in technologische ontwikkelingen, biedt dit het grote voordeel dat u snel kunt inspelen op de behoefte in uw branche. Hiermee kunt u zich bezighouden met uw core business, namelijk het verzorgen van kennisoverdracht!

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over onze oplossing voor cursusadministratie?

meneer mevrouw*

*

*

*

*

Toelichting: *

*