CENTRA VOOR DE KUNSTEN

VRIJ BAAN VOOR CULTUREEL ONDERNEMERSCHAP

CENTRA VOOR DE KUNSTEN

VRIJ BAAN VOOR CULTUREEL ONDERNEMERSCHAP

U wilt de kunst van het cultureel ondernemerschap tot in de puntjes beheersen. Mensen optimaal bedienen met laagdrempelig kunst- en cultuureducatie. U steeds nadrukkelijker op de markt richten. Dat vergt professionaliteit en flexibiliteit. Abecon Course CKV ondersteunt u hierin met alle benodigde IT-functies. Deze krachtige automatiseringsoplossing stroomlijnt de communicatie met cursisten, docenten en cultuurcoördinatoren: van planning en promotie tot (online) inschrijving en elektronische facturatie. Al uw medewerkers hebben via dezelfde database toegang tot actuele en betrouwbare informatie. Bovendien beschikt u snel over actuele managementinformatie en rapportages. Altijd en overal.

ALLES IN ÉÉN OPLOSSING

Abecon Course CKV is een moderne alles-in-één oplossing voor instellingen voor kunst- en cultuureducatie. Aan de basis staat het Microsoft Dynamics NAV platform: de wereldwijd gebruikte standaardsoftware voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Waarvan de instellingen helemaal toegesneden zijn op de rol of functie van de gebruiker. Abecon vulde deze oplossing aan met een breed palet aan standaardfuncties voor de CKV-branche, in nauwe samenwerking met de actieve gebruikersgroep en brancheorganisatie Cultuurconnectie. Het resultaat is een integrale IT-omgeving waarin u al uw activiteiten en projecten snel en soepel kunt plannen, administreren én monitoren. En waar al ruim 40 instellingen naar volle tevredenheid mee werken.

FOCUS OP KWALITEIT EN KLANTGERICHTHEID

De CKV-software heeft bewezen basisfuncties voor verkoop, klantrelatiebeheer, marketing, financiële administratie en HR-management. Deze worden aangevuld met branchespecifieke functies: cursistensoftware, projectadministratie, financieel pakket, leerlingenadministratie, inroostering, lokalenbeheer, geautomatiseerde correspondentie tot online inschrijvingen. De voordelen zijn legio. Cursisten, docenten en de administratie hebben direct inzage in roosters en kunnen programmaonderdelen eenvoudig inroosteren of verplaatsen. Het systeem genereert uitnodigingen en bevestigingen, wat veel tijd scheelt. Inschrijvingen verwerken, factureren en kortingsstructuren toepassen: de software stelt uw medewerkers in staat om dit snel en foutloos te doen. En nu uw automatisering op orde is, kunt u extra energie steken in de kwaliteit van het onderwijs en uw dienstverlening.

VAN LEERLINGENADMINISTRATIE TOT FINANCIEEL PAKKET

Docenten kunnen lessen en opdrachten via een portal aan leerlingen beschikbaar stellen. Met Microsoft SharePoint en Lync ondersteunt u bijvoorbeeld online leren en communiceren, het delen van informatie en samenwerken. Via Course Online kunnen de docenten de aanwezigheidsregistratie afhandelen, certificaten maken en cursisten informeren over veranderingen in het programma. Via een koppeling met het contentmanagementsysteem maakt u snel nieuwsbrieven met artikelen, productaankondigingen en agenda’s. Ook kan content in een vaste opmaak worden benut in e-mailcampagnes. En er zijn meer voordelen. Elektronisch factureren en scannen van facturen bijvoorbeeld, een compleet financieel systeem. Ook wordt het leerproces via de uitgebreide cursistenadministratiesoftware tot in detail inzichtelijk gemaakt met rapportages.

PROACTIEF RELATIES ONDERHOUDEN

Abecon is bij uitstek een partner die de ontwikkelingen in uw branche volgt en daar proactief op reageert. Ook kunnen wij de oplossing uitbreiden met andere oplossingen van het Microsoft platform. Zo is Microsoft Dynamics CRM bij uitstek geschikt om klantgegevens uit de diverse subsystemen samen te brengen voor een persoonlijke en effectieve marketingstrategie. Is iemand lid van de bibliotheek, bezoekt hij/zij regelmatig een theatervoorstelling of concert? Het museum? Allemaal gegevens waarmee u interesses in kaart kunt brengen en proactief relaties met uw doelgroepen kunt onderhouden. Een andere mogelijkheid is om een klantcontactcentrum aan te sturen middels CRM, één loket waar uw klanten terecht kunnen voor alle activiteiten. Met Abecon Course maakt u het geheel meer dan de som van de delen! Lees in de factsheet meer over onder andere cursistensoftware, projectadministratie software en leerlingenadministratie.

 

ENKELE VOORDELEN

  • De juiste informatie bij de juiste medewerker, cursist of docent; ook via internet
  • Verhoogde productiviteit door integratie en effectieve processen
  • Snellere en betere besluitvorming door proactieve informatieverstrekking en krachtige rapportagemogelijkheden
  • Continue ontwikkeling in samenwerking met de actieve gebruikersgroep en Microsoft

 

brochure Abecon Course CKV

DOWNLOAD DE FACTSHEET
DÉ OPLOSSING VOOR CENTRA VOOR DE KUNSTEN

 

brochure Abecon OneCourse

DOWNLOAD DE BROCHURE
DÉ STANDAARD VOOR DE CULTURELE SECTOR