BRANCHEVERENIGINGEN

ALL-IN ONE SOFTWARE OPLOSSING VOOR BRANCHEVERENIGINGEN

BRANCHE
VERENIGINGEN

ALL-IN ONE SOFTWARE OPLOSSING VOOR BRANCHEVERENIGINGEN

U wilt de belangen van uw leden optimaal behartigen. Hen helpen om de professionaliteit te vergroten en nieuwe ontwikkelingen in de branche doeltreffend te adresseren. En vooral ook inspelen op de toenemende vraag naar kennis, kennisontwikkeling en -deling en coaching. Want alleen zo kunnen de aangesloten leden hun toegevoegde waarde en verdienkracht vergroten. Inzicht in de benodigde informatie en grip op de bedrijfsprocessen is hiervoor een must. De opleidingssoftware Abecon Course zorgt hiervoor met geheel op uw branche en zakelijke behoeften afgestemde IT-ondersteuning. Eén integraal software systeem dat u in staat stelt om de productiviteit te verhogen, efficiënt samen te werken en uw leden klantgericht van dienst zijn.

TOEGANKELIJKE KENNIS

Als gevolg van veranderende marktomgevingen en nieuwe klantbehoeften vragen uw leden meer en andere support. Abecon Course zorgt dat uw medewerkers goedgeïnformeerd hun werk kunnen doen en onderbouwde beslissingen nemen aan de hand van complete ledenadministratie, projectadministratie en een compleet financieel systeem. Altijd en overal. Dit zorgt voor persoonlijkere communicatie en interactie met uw leden. Vanuit deze digitale werkomgeving kunt u alle aspecten van de bedrijfsvoering – van de dagelijkse contacten en de financiën tot de meest uiteenlopende producten en projecten – afstemmen op de behoeften van uw leden. Ook kunt u door middel van de software eenvoudig opleidingen, workshops en evenementen organiseren. Een speerpunt hierbij is het toegankelijk maken en delen van nieuwe kennis.

STERKE BASIS

Abecon Course voor brancheorganisaties is gebaseerd op de krachtige standaard ERP technologie van Microsoft Dynamics NAV. Bewezen basisfuncties voor verkoop, CRM, HR-management, ledenadministratie, projectadministratie, marketing en financiële administratie worden aangevuld met specifieke functies voor brancheverenigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geautomatiseerde correspondentie, cursistenadministratie, docentenadministratie, financieel pakket, boekhoudpakket, online inschrijvingen, helpdeskondersteuning, ledenkortingen en beheer van mantelcontracten. Ook bent u meteen verzekerd van optimale integratie met applicaties zoals Office 365, SharePoint en Microsoft Dynamics CRM.

GEDETAILLEERD EN COMPLEET OVERZICHT

Het platform biedt uw medewerkers met alle benodigdheden voor het leveren van een goede service, vanuit een gedetailleerd en compleet overzicht. Over alle gebruikte kanalen. Van server naar cloud en van computer naar mobiel. Daardoor heeft u één geïntegreerd beeld van de organisatie en kunt u de inzet van mensen en middelen optimaliseren. U beschikt op elk gewenst moment over betrouwbare informatie, wat zorgt voor beter taak- en projectbeheer én lagere kosten. De opleidingssoftware voor brancheverenigingen is snel te implementeren en – mede dankzij de vertrouwde Microsoft gebruikersinterface – eenvoudig in gebruik. Zo kunt u zich nog beter concentreren op uw kerntaak: in dialoog met de leden volgen wat er speelt en anticiperen op ontwikkelingen en behoeftes in uw branche.