Abecon heeft de eerste wereldwijd toegekende Microsoft Industry Certification voor de categorie educatie in ontvangst mogen nemen. Dit is de hoogst mogelijke erkenning voor de branchekennis en gemeten klanttevredenheid bij Microsoft partners. Hiertoe heeft onderzoeksbureau AMR, onderdeel van Gartner, geëvalueerd welke brancheoplossingen de meeste waarde toevoegen bij klanten. Volgens Arjan Oude Kotte, Director Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft, is de certificatie een welverdiende beloning van de kwaliteit en ervaring die Abecon in de betreffende branche heeft opgebouwd. “Brancheoplossing Abecon Course is toonaangevend in de Nederlandse markt van cursus- en opleidingsinstellingen. Door de certificatie komt deze oplossing nog beter onder de aandacht van potentiële gebruikers, ook internationaal.”<

ONDERSCHEIDENDE AANPAK

Constant van Limburgh, directeur van Abecon, is bijzonder trots op deze certificatie. “Dit is een nieuw hoogtepunt in de ontwikkeling van Abecon Course. We investeren veel in op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen en specialisten voor specifieke marktsegmenten. Deze certificering en de vele tevreden gebruikers van Abecon Course onderstrepen dat deze aanpak werkt.”

AMR PICS

Het AMR Research Partner Industry Certification System (AMR PICS) is in 2010 geïntroduceerd om beter inzicht te verschaffen in de branchespecifieke expertise van Value Added Resellers (VAR’s) van Microsoft Dynamics oplossingen. AMR Research voert objectief onderzoek uit bij eindklanten in verschillende sectoren. Naast de branchekennis en klanttevredenheid worden ook aspecten als de verkoopcijfers, het aantal Microsoft gecertificeerde professionals en de implementatievaardigheden onderzocht. AMR Research is onderdeel van Gartner, ‘s werelds bekendste technologieanalyse- en onderzoeksbureau.

OVER ABECON COURSE

Abecon Course is een geïntegreerde softwareoplossing voor cursus- en opleidingsinstellingen. Eén pakket ondersteunt de volledige administratie en de financiële en communicatieve afhandeling. In alle voor opleiders essentiële functies is voorzien: van cursisten- en docentenadministratie, inroostering, lokalenbeheer, geautomatiseerde correspondentie en managementrapportages tot examinering. Zo wordt inschrijvingen verwerken, les- en examenroosters publiceren, factureren en het toepassen van kortingsstructuren en tarieven een stuk gemakkelijker.

Bent u toe aan betere service? Neem dan contact op met Abecon, al jarenlang de enige betrouwbare keuze binnen de opleidingsbranche