De Boertiengroep en Vergouwen Overduin gaan hun bedrijfsvoering versterken met Abecon Course, de brancheapplicatie voor opleidingsinstituten. Met deze twee opdrachten breekt Abecon definitief door als automatiseringspartner van commerciële opleiders. Bij centra voor de kunsten en IT-opleiders heeft het bedrijf al een sterke marktpositie: hier gebruiken meer dan 35 organisaties op hun bedrijfsvoering toegespitste varianten van Abecon Course. Abecon ontwikkelde deze brancheapplicatie om opleidingsinstituten op een kosteneffectieve en flexibele manier toegang te geven tot geïntegreerde – zowel functioneel als technologisch sterke – automatiseringshulpmiddelen.

TOEGANG TOT DE JUISTE HULPMIDDELEN EN INFORMATIE

Xander Ferdinandusse, algemeen directeur bij de Boertiengroep: “Onze klanten verwachten van de Boertiengroep de hoogste kwaliteit en service. Wij zijn dan ook voortdurend bezig dit hoge niveau te handhaven en te verbeteren. Met een geïntegreerd automatiseringsplatform hebben onze mensen eenvoudig toegang tot de juiste hulpmiddelen en informatie. Zo kunnen we onze slagkracht nog verder vergroten.”
In de visie van Vergouwen Overduin is leren onlosmakelijk verbonden aan een resultaat. “Abecon Course stelt ons beter in staat om resultaten te monitoren en gegevens om te zetten in zinvol inzicht”, zegt financieel directeur Laurens Blankendaal. “Een ander voordeel dat in het selectieproces naar voren kwam, zijn de relatieve lage eigendomskosten van deze innovatieve bedrijfsoplossing.”

BRANCHEOPLOSSING VOOR OPLEIDINGSINSTITUTEN

Abecon Course speelt in op de behoefte van opleidingsinstituten aan gebruiksvriendelijke, effectieve automatiseringshulpmiddelen. Hiertoe heeft Abecon het Microsoft Dynamics-platform voor bedrijfsautomatisering aangevuld met branchespecifieke functies. Het platform kenmerkt zich door gebruiksgemak, online benaderbaarheid, snelle en voorspelbare invoering, en naadloze samenwerking met de andere Microsoft producten. Zij is geschikt voor kleine, middelgrote en grotere organisaties die informatie en IT willen benutten voor het verbeteren van hun prestaties. Abecon Course verkreeg als één van de eerste Nederlandse oplossingen het CfMD-kwaliteitskeurmerk, de hoogste accreditatie voor door partners op Microsoft basis ontwikkelde software. Een gebruikersgroep kijkt actief mee naar mogelijkheden om Abecon Course te blijven versterken.

OVER DE BOERTIENGROEP

De Boertiengroep ondersteunt al ruim 30 jaar organisaties en medewerkers op het gebied van strategisch veranderen, leren en ontwikkelen. De Boertiengroep helpt haar klanten om hun resultaten te verbeteren door het ontwikkelen van de talenten van hun medewerkers. Dit doet Boertiengroep met passie voor het in beweging krijgen van mensen en door het ontwerpen van effectieve en verrassende trainingen die mensen écht raken. Dat zorgt voor leerresultaat en business-impact op korte én lange termijn. De Boertiengroep heeft circa 110 medewerkers in vaste dienst.

OVER VERGOUWEN OVERDUIN

Vergouwen Overduin behoort tot de grotere bureaus voor opleidingen, training en advies. Vergouwen Overduin richt zich op het verbeteren van de prestaties van organisaties en hun medewerkers door bij te dragen aan hun ontwikkeling en leerprocessen. Vanuit deze missie zorgt Vergouwen Overduin voor aantoonbare prestatieverbetering. De organisatie bestaat sinds 1986. Er werken rond de 100 medewerkers naast een grote groep freelance specialisten.